Ejerforeninger

Administration af ejerforeninger

We Keep tilbyder at håndtere alle administrative og økonomiske opgaver til ejerforeninger.

For at sikre en god økonomi i jeres ejerforening, er der er mange ting, der skal holdes styr på. Vi sørger for at hverdagen bliver let og gnidningsfri for ejerforeningens medlemmer og bestyrelse.

Vi håndterer alt fra opkrævninger, generalforsamling, budget, juridiske spørgsmål, kontakt med beboere og myndigheder, og vi sørger for at alle regnskaber klargøres til revisor.

Derudover kan vi hjælpe foreningen med at holde tråd i renoveringsprojekter, behandling af forsikringsskader eller juridisk bistand til foreningens bestyrelse eller medlemmer. Vi kan desuden formidle opgaver og kontakt til ejendommens samarbejdspartnere som sørger for drift og vedligehold.

 

Vores ydelser omfatter

  • Fast opkrævning af alle ydelser hos ejere
  • Håndtering af rykker og inkasso
  • Bogføring samt betaling af fakturaer og faste udgifter
  • Indkaldelse og afholdelse af bestyrelsesmøde samt generalforsamlinger
  • Håndtering af underleverandører og øvrige samarbejdspartnere
  • Udarbejdelse af budget
  • Bogføring samt betaling af fakturaer og faste udgifter
  • Klargøring af regnskab til revision
  • Årlig afregning af forbrugsregnskaber
  • Rådgivning til bestyrelsen

 

Fokus på kernekompetence

I We Keep holder vi fokus på det som vi er bedst til. Vi sikrer dermed kvaliteten af det arbejde vi tilbyder og udliciterer øvrige ydelser til udvalgte serviceleverandører, som vi har tillid til og som vi ved leverer et godt stykke arbejde.

 

Professionel tilgang

I We Keep anvender vi gennemarbejdede procedurer og guidelines for hver af vores arbejdsopgaver. Hermed er du sikret professionel service, hvor alle tidsfrister bliver mødt, og individuelle behov tilgodeset.

Vores medarbejdere er veluddannede, erfarne og klar til at håndtere enhver administrativ udfordring. Vi holder os ajour via videreuddannelse og seminarer. På den måde kan vi sikre, at vores råd og vejledning til dig er funderet i den mest aktuelle viden.

 

Sikker rådgivning

For at sikre jer den bedste håndtering af juridiske problemstillinger arbejder vi tæt sammen med vores brancheforening og deres advokater. Vi er på forkant med udviklingen inden for foreningsret for at tilbyde foreninger den bedst mulige juridiske service. Som medlem af Ejendom Danmark lever vi op til etiske regler vedtaget af branchen, herunder adskillelse af egne og kunders økonomiske midler.

 
Har I brug for assistance til administration af jeres ejerforening, står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os gerne til en uforpligtende snak.

PROFESSIONEL TILGANG

FOKUS PÅ KERNEKOMPETENCE

SIKKER RÅDGIVNING